Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Erilaiset spa hemmotteluhoidot

Katso hoidot välilehdestä erilaiset hemmotteluhoitoni. 

 

Restoratiivinen Yin jooga

Tunnit pidetään Hyvinvointikeitaan salilla, Vilhonkatu 23 tai voin tulla pitämään tunnin kaveriporukalle tai vaikka työyhteisölle tyhy-päivään. Tunti kestää noin 1.5h-2h tarjoten täydellisen rentoutumisen, joko päivän alkuun tai loppuun. Olen kouluttautunut meditaatio ja rentoutus ohjaajaksi, sekä käynyt meditatiivisen Yin jooga ohjaaja koulutuksen. Myös näiden pohjalta voin tarjota erilaisia rentoutumis ja palautus ohjeistuksia arkeesi ja työhösi, jaksamisesi ja palautumisesi tueksi. 

Yin joogassa pyrimme päästämään irti kaikenlaisesta suorittamisesta, sallien kehon rentoutua ja laskeutua läsnäolevaan hetkeen. Yoga asennot kohdistuvat sidekudoksiin, niveliin, nivelsiteisiin ja luihin asti. Voit turvallisesti antautua harjoitukselle ja uppoutua tarkastelemaan kehon ja mielen tuntemuksia. Asanoissa ollaan monta minuuttia ja vain antaudutaan. Annamme aikaa keholle päästää irti kehon ja mielen jännitteistä. Liikkeistä toisiin siirrytään unen omaisesti ja asanat tuetaan mahdollisimman hyvin, jotta saat vain olla ja nauttia. 

 

Kotikäynnit

Tarjoan kotipalveluna käyntiä luonasi. Teen Intialaista päähierontaa, joka on kosketusterapiaa parhaimmillaan. Niska, hartiat, sekä käsivarret hierotaan paidan päältä. Jalkasi saavat samalla rentouttavan magnesium jalkakylvyn. Pääsi hierotaan monin eri ottein saaden hyvän olon ja rentouden virtaamaan koko kehoosi. Myös kasvosi saavat hieronnan. Tämän jälkeen teen pienen käsi, sekä jalkahieronnan täydentääkseni kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja tukemaan energianvirtausta kehossassi vapaammin.