Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Erilaiset spa hemmotteluhoidot

Katso hoidot välilehdestä erilaiset hemmotteluhoitoni. 

 

Hemmotteluhoito lahjakortit

Saatavana paikan päältä kauniit lahjakortit, erikseen sovittaessa tai tilaa sähköpostitse ja tulosta itse. 

Kysy lisätietoja, 0407150090 tai hoitohuonekirsikankukka@gmail.com.

 

Restoratiivinen Yin yoga ( Yoga Yinful® ) / Sointukylvyt

Tunnit pidetään Hyvinvointikeitaan salilla, Vilhonkatu 23, Salo.

Salilla on kaikki tarvittavat välineet käytössäsi, tuo vain itsesi paikalle nauttimaan juuri sellaisena kuin olet tässä hetkessä.

Yin yoga

1.5-3h 

Pidän harjoituksia Salossa, tapahtumat löytyvät facebook sivuiltani. Seuraa ilmoituksia sivullani. Yin yogan ajatuksena on edistää syvää rentoutumista ja palautumista. Harjoitus auttaa myös mieleen, kun annamme huomion olla tässä hetkessä, keho tuntemuksissa ja hengityksessä. Asanat on hyvin helppoja sopii siis kaikille, ei tarvitse aiemmin olla käynyt missään vastaavassa harjoituksessa. Asanoissa ollaan monta minuuttia ja vain antaudutaan, jolloin keholla ja mielellä on mahdollisuus päästää irti ja rentoutua. Liikkeistä toisiin siirrytään unen omaisesti ja asanat tuetaan mahdollisimman hyvin, jotta saat vain olla ja nauttia. 

Yin joogassa pyrimme päästämään irti kaikenlaisesta suorittamisesta, sallien kehon rentoutua ja laskeutua läsnäolevaan hetkeen. Yoga asennot kohdistuvat sidekudoksiin, niveliin, nivelsiteisiin ja luihin asti. Voit turvallisesti antautua harjoitukselle ja uppoutua tarkastelemaan kehon ja mielen tuntemuksia. Asanoissa ollaan monta minuuttia ja vain antaudutaan. Annamme aikaa keholle päästää irti kehon ja mielen jännitteistä. Liikkeistä toisiin siirrytään unen omaisesti ja asanat tuetaan mahdollisimman hyvin, jotta saat vain olla ja nauttia. 

Sointukylvyn vaikutuksia

Sointukylpy on rentouttava äänimatka, jonka aikana Tiibetiläiset äänimaljat, kristallimaljat, kongit, koshit ja muut soittimet, johdattavat sinut lempeästi ja harmonisesti syvälle rentoutumisen taianomaiseen tilaan. Yhteys omaan itseesi vahvistuu, kehon ja mielen rentoutuessa.

  • Vaikutukset liittyvät kehon normaalin toiminnan palauttamiseen ja epätasapainotilojen korjaamiseen.
  • Äänivärähtelyt huuhtelevat kehon jokaista solua ja tasapainottavat energian virtausta kehosta.
  • Verenpaine laskee ja sydämen syke rauhoittuu.
  • Oksitosiini eli hyvänolon hormonin eritys lisääntyy.
  • Aivosähkökäyrässä esiintyy enemmän alfa-, theta- ja delta-aaltoja eli aivojen toiminta rauhoittuu lepotilaan, jossa arkiajattelu antaa tilaa alitajunnalle ja oivalluksille.
  • Hermosto ja lihakset rentoutuvat
  • Harmoniset äänet aktivoivat parasympaattista hermostoa, joka saa kehon ”taistele tai pakene” -reaktiot laantumaan.  

 

Sointukylpy / äänimaljarentoutus kotikäyntinä

 

Voin tulla pitämään äänimaljarentoutuksia esimerkiksi kotikutsuille, kavereiden hemmottelu iltoihin, polttareihin, syntymäpäiville, vauvakutsuille, tai mitä ikinä keksitkin.

Sointukylvyssä voit antaa harmonisten äänten lempeän värähtelyn johdattaa sinut rentoutumiseen, jossa koko olemuksesi voi päästää irti jännityksistä, huolista ja arjen kiireestä. Se mahdollistaa äänten synnyttämän perusluottamuksen ja antautumisen kautta syvän rentoutumisen ja stressistä vapautumisen.

Sointukylpy on jokaiselle kokijalle ainutlaatuinen matka omaan sisimpään. Olemme hetkessä juuri sellaisina kuin olemme, arvokkaina kaikkinensa.

Sointukylvyssä ryhmä makaa mukavasti viltin alla jumppapatjoilla. Jokaisella on omalla alustallaan turvapaikka, oma tila. Sointukylpyohjaaja soittaa äänimaljoja luoden näin tilaan harmonisen äänimaailman.

Kysy tarjousta omalle ryhmällesi!

 

Tyhy päivät

 

Suunnitellaan yhdessä teidän tarpeisiin sopiva hyvinvointia edistävä kokonaisuus.

Voin pitää päivän Hyvinvointikeitaan salilla, Vilhonkatu 23, Salo tai teidän tiloissanne.

Olen kouluttautunut meditaatio ja rentoutus ohjaajaksi, sekä käynyt meditatiivisen Yin jooga ohjaaja koulutuksen. Myös näiden pohjalta voin tarjota erilaisia rentoutumis ja palautus ohjeistuksia arkeen ja työhön, jaksamiseen ja kaikenlaisen palautumisen tueksi. 

Kysy tarjousta omalle ryhmällesi!