Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Osoite:

Hoitohuone Kirsikankukka

Sarvikatu 6

24240 SALO

Joogasali Hyvinvointikeidas

Vilhonkatu 23

24100 SALO

Puhelin 040 7150090

Sähköposti hoitohuonekirsikankukka@gmail.com

 

Tietoa minusta

Hei olen Kirsi. Haluan antaa sinulle hetken aikaa vain itsellesi. Voit kerrankin vain antaa luvan olla ja nauttia kiireettömyyden tunteesta, viivähtämisestä hetkessä, pehmeä käsi, sekä aito läsnäolo antavat sinulle uutta energiaa ja voimaantumista arkeesi. Olet ansainnut, kaiken hyvän ja olen kiitollinen kun voin tarjota sinulle hemmottelu hetken arkesi keskelle.

Stressi, kiireinen ja epäsäännöllinen elämä, itseään vastaan toimiminen sekä omien tarpeiden tukahduttaminen aiheuttavat tukoksia kehossa, mielessä ja sitä kautta elinvoimaisuudessa.

Haluan auttaa sinua pehmeästi ja omaan tahtiin hiljentymään, rentoutumaan sekä avaamaan niitä tukkeumia itsessäsi jotka kaipaavat lempeää stimulointia. Toivon tukevani sinua myös oman sydämesi äänen, intuitiosi ja totuuden löytämisessä. Uskon kehon ja mielen vahvaan yhteyteen, voit luottaa siihen että sinua kohdellaan, kunnioittaen ja tuntemuksiasi kuunnellen.

Olen päätynyt tekemään juuri tämänlaista hoitotyötä suuressa ohjauksessa ja johdatuksessa. Minulle on tärkeää tehdä sitä mistä nautin ja rakastan, mikä näkyy myös sydämellisessä tavassa tehdä hoitoja.

Hoitoni ovat kokonaisvaltaisesti rentouttavia, ihania elämyksiä, joiden aikana huolet valuvat keveästi pois ja olo on kevyen rauhallinen.

Kaikissa hoidoissani on korkein rakkauden ja myötätunnon energia mukana ja välitän kauttani sinulle parantavaa, eheyttävää sinua hoitavaa energiaa sinun korkeimmaksi parhaaksesi.


Koulutus

- Luontaisterapia koulutus

- Intialainen käsi ja jalkahieronta

- Vyöhyketerapia

- Kuumakivihieronta

- Ruusu ja suklaahieronta koulutukset

- Ki-energia hieronta koulutus

- Raskausajan hoidot

- Meditaatio ja rentoutusohjaaja koulutus 

- Yin Yoga ohjaaja koulutus

- Äänimalja/sointukylpy ohjaaja koulutus

- NLP koulutus

- Reiki ja muita henkisen kasvun koulutuksia